Meer Zicht op Kinderen? Laat De Handpop Voor Je Werken

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€399
Begin

Ben jij op zoek naar een manier om kinderen op een speelse en interactieve manier te betrekken bij jouw les of activiteit? Wil jij jouw pop tot een volwaardig hulpmiddel maken dat kinderen actief betrekt bij hun taal- en sociaal-emotionele ontwikkeling? Dan is deze cursus iets voor jou!

In deze cursus maak je van een pop een vriendje van de kinderen en help je hen bij hun ontwikkeling. Jouw pop krijgt een persona, heeft een andere rol dan jij en heeft zijn eigen manier om de inhoud te brengen. Je leert de techniek, bouwt een sterke en veilige relatie op tussen je pop en de kinderen, en past het toe op jouw onderwerpen. Zo verandert jouw beeld van de handpop definitief.

Je gaat aan de slag met praktische technieken en oefeningen die ervoor zorgen dat jouw pop tot leven komt en een levendig karakter krijgt waarmee kinderen zich kunnen identificeren. Je leert hoe je jouw pop kunt introduceren in de groep en hoe je kinderen kunt uitdagen om meer te vertellen. Daarnaast leer je hoe je spelletjes en activiteiten aan jouw pop kunt koppelen en hem kunt integreren in de onderwerpen en thema’s die op jouw programma staan.

De cursus bestaat uit vier modules:

Module 1: Plan: Waar wil je naartoe met jouw pop?

In deze module leer je hoe je het werken met een pop haalbaar maakt en wat je moet leren om te komen waar je wilt. Je leert waarom het werken met een pop zo’n krachtig hulpmiddel is en welke kinderen je beter kunt helpen als je het werken met een pop in de vingers hebt.

Module 2: Play: Hoe breng je je pop tot leven?

In deze module leer je hoe je jouw handpop tot leven kunt brengen en een karakter kunt geven waarmee kinderen zich kunnen identificeren. Je leert hoe je bewegingen, emoties en stemgebruik kunt gebruiken om jouw pop tot leven te brengen en hoe je kunt spelen met de interactie tussen jouw pop en de kinderen. Door middel van oefeningen ontdek je spelenderwijs de stem van jouw pop en leer je hoe je kunt omgaan met onverwachte situaties tijdens het spelen met de pop.

Module 3: Connect: Hoe bouw je een sterke en veilige relatie op tussen je pop en het kind?

In deze module leer je hoe je een sterke en veilige relatie kunt opbouwen tussen jouw handpop en het kind. Je leert hoe je jouw pop kunt introduceren in de groep, wat jouw rol is als je met een pop speelt en hoe je jouw pop kunt laten aansluiten bij jouw doelgroep. Daarnaast leer je hoe je kinderen kunt uitdagen om meer te reageren en hoe je met de babbelmethode kunt werken om meer interactie tussen de pop en de kinderen te creëren.

Module 4: Interact: Hoe betrekt jouw pop kinderen bij het werken aan doelen?

In deze module leer je hoe jouw pop kinderen kan betrekken bij het werken aan doelen en hoe je jouw pop kunt gebruiken om de activiteiten en onderwerpen op jouw programma te ondersteunen. Je leert hoe je spellen en activiteiten aan jouw pop kunt koppelen en hoe je attributen kunt gebruiken om de activiteit van de pop te ondersteunen. Daarnaast leer je hoe je jouw activiteiten meer toegankelijk kunt maken voor kinderen met een beperkte woordenschat en hoe je kunt omgaan met momenten waarop kinderen dreigen af te haken op de pop.

Inclusief bij deze cursus:

  • Toegang tot de besloten Facebookgroep “Meer Zicht Op Kinderen Via Een Handpop”,
  • Toegang tot de meetings via Zoom of Facebook waarin je al jouw vragen aan me voor kunt leggen.

Tot 1 september a.s. voegen we daar dit pakket (t.w.v. €295, 85) aan uitgewerkte ideeën aan toe waarmee je nooit meer zonder activiteit voor jouw pop hoeft te zitten.

  • 25 korte spelletjes die jouw pop kan doen met kinderen, t.w.v. €24,95
  • 25 vragen om een gesprek mee te beginnen, t.w.v. €9,95
  • 25 speelse taalactiviteiten t.w.v. €34,95
  • 52 weken lang een wekelijkse mail met extra tips, ideetjes en spelletjes. t.w.v. €199,-
  • Toegang tot de masterclass “Hoe ga je om met overenthousiaste kinderen” t.w.v. €27,-

Deze cursus is speciaal gemaakt voor leerkrachten, assistenten in het onderwijs en andere professionals die werken met kinderen in de leeftijd van 2-8 jaar. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met een handpop, want in deze cursus leer je stap voor stap, hoe je jouw pop levendig en geloofwaardig kunt maken en hoe je jouw pop kunt inzetten als volwaardig hulpmiddel. Met de Geen Vooruitgang? Geld Terug! Garantie ben je verzekerd van een goede investering in jouw vaardigheden en inzetbaarheid als professional.

Geen Vooruitgang Geld Terug Garantie: 

Ik ben ervan overtuigd dat deze cursus je brengt waar je wezen wilt met jouw pop. Als dat niet zo is, terwijl je wel alle lessen hebt gevolgd, de oefeningen hebt gedaan en mijn hulp hebt ingeroepen, dan stort ik je inschrijfgeld terug

Betaalt jouw werkgever de factuur? 

Lucky you! Vul, bij je inschrijving, je eigen gegevens in en zet de gegevens van jouw werkgever in het notitievak. Jouw werkgever ontvangt dan de factuur en jij de uitnodiging om met de cursus te starten. Je start met de cursus zodra de betaling is voldaan.

Scroll naar boven