De handpop en kerst

In december wordt het fantastische Sinterklaas-thema opgevolgd door het minstens zo leuke kerst-thema en ook binnen dit thema kan de handpop weer een plek gaan krijgen. In dit blog wil ik een aantal invalshoeken de revue laten passeren die we de afgelopen jaren met JaNee hebben uitgevoerd. JaNee is dol op de kerst, ze houdt van de lichtjes, de kaarsjes, de ballen, de glitter, de liedjes, het kerststalletje en al het andere waaruit blijkt dat het bijna kerstmis is. Ze wil er elk jaar midden in staan en geniet er met volle teugen van, dat zal dit jaar niet anders zijn, we gaan ons best doen om ook dit jaar nog wat kerstposten te maken voor haar blog, je ziet ze vanzelf langskomen op onze Facebookpagina.

Vorig jaar heb ik samen met JaNee kerstkaarten gemaakt, dat deed ze grotendeels zelf, in dit filmpje zie je hoe dat ging

Als ik naar al deze posten kijk dan denk ik dat we ons dit jaar bezig moeten gaan houden met muziek, want bij kerst hoort muziek, mooie muziek. Daar gaan we naar op zoek.

Ik hoop dat ik je hiermee een paar ideetjes heb aangereikt en je jouw pop een onderdeel laat zijn van het kerstfeest, je zult merken dat het echt meerwaarde heeft.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven